Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä.

Lakipalvelut

Lakipalvelut Porissa – ihmiseltä ihmiselle

Lakiasiaintoimisto Lindholm & Gustafsson on tukenasi, kun sitä tarvitset. Palvelemme asiantuntevasti lainopillisissa kysymyksissä, ja monipuolisen kokemuksemme avulla pystymme tarjoamaan ratkaisut erilaisiin tilanteisiin asiakirjojen laatimisesta asianajana toimimiseen. 

Tavoitteenamme on tarjota helposti lähestyttäviä juridisia palveluita yksityishenkilöille sekä yrityksille. Haluamme olla se taho, jonka puoleet voit aina kääntyä matalalla kynnyksellä. Muistathan, että pelkkä yhteydenotto ei vielä tarkoita toimeksiantoa: jutellaan siis rauhassa ensin. 

Voit halutessasi tutustua myös hinnastoesimerkkeihimme.

Lue lisää palveluistamme ja tule käymään Porin toimistollamme, soita tai lähetä sähköpostia.  

Ota yhteyttä ›

Perheoikeudelliset asiat

Jokainen meistä kokee aikanaan perhe-elämään vaikuttavia muutoksia. Me olemme sinun apunasi, oli kyse mistä tahansa perheoikeuteen liittyvästä asiasta. Me autamme sinua asiantuntevalla otteella avioliiton solmimiseen tai päättymiseen, huoltajuuskiistoihin ja muihin perhe-elämään liittyvien asioiden hoitamisessa. 

Elämän muutostilanteisiin on hyvä varautua myös etukäteen. Toimistomme palveluihin kuuluvat esimerkiksi lahjakirjojen, edunvalvontavaltuutusten, avioehtosopimusten, elatus-, huolto-, ja tapaamissopimusten laadinta.

Ota yhteyttä ›

Perintöoikeudelliset asiat

Läheisen kuolema koskettaa syvästi. Omaisten taakkaa helpottaa, jos heidän ei tarvitse hoitaa perintöasioita surun keskellä. Vaikka aihe vaikuttaisikin kaukaiselta, perintösuunnittelu kannattaa aloittaa, kun omaisuutta alkaa kertyä. Asianmukaisesti laadittua testamenttia on helppo pitää ajan tasalla vuosien varrella. Hoidamme asiantuntevasti myös muut perintöoikeudelliset asiat, kuten perunkirjoituksen, pesänselvityksen ja perinnönjaon. 

Ota yhteyttä ›

Asuntokauppa-asiat ja kiinteistöriidat

Asunnon tai kiinteistön osto tai myynti ovat tapahtumia, joiden yhteydessä siirtyy merkittäviä varallisuuseriä. Virheet ja muut ongelmat asuntokaupassa ja kiinteistökaupassa ovat valitettavan yleisiä. Olit sitten ostaja tai myyjä, kannustamme ottamaan yhteyttä asiantuntijaan mahdollisimman nopeasti. Nopealla reagoinnilla vältetään lisävahinkojen syntyminen sekä muut ylimääräiset ongelmat.

Ota yhteyttä ›

Sopimusoikeudelliset asiat

Elämme erilaisten sopimusten maailmassa. Huonosti laaditut sopimukset voivat johtaa yllättäviin tilanteisiin ja tuottaa tulevaisuudessa suuriakin ongelmia. Sopimukset onkin hyvä laatia aina kirjallisesti ja tilanteeseen sopivalla tarkkuudella. Meidän avullamme saat sopimuksistasi sellaisia, että tulevaisuuden konfliktitilanteita voidaan välttää.

Avustamme sinua myös sopimusriitoihin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä ›

Rikosasiat

Rikosasioissa meillä on vahva osaamistausta. Mikäli olet joutunut rikoksen uhriksi tai olet itse epäiltynä/syytettynä rikoksesta, käänny mitä pikimmiten puoleemme. Hyvä hetki ottaa yhteyttä on silloin, kun saat kutsun poliisiasemalle kuultavaksi, niin selvitetään aiheenmukaiset menettelytavat ja prosessin eteneminen. Asianajajaan kannattaa turvautua viimeistään siinä vaiheessa, jos asia etenee tuomioistuimeen. 

Hoidamme juttusi niin, että oikeutesi toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Ota yhteyttä ›

Muita palveluitamme

Avustamme sinua myös seuraavissa asioissa:

 • Yritysoikeudelliset asiat
 • Vahingonkorvausoikeudelliset asiat
 • Työsuhdeasioihin liittyvät ongelmatilanteet 
 • Potilasoikeuteen (esim. hoitovirheet) liittyvissä asioissa
 • Hallinto-oikeudelliset (esim. maahanmuuttoasiat, huostaanoton purku)
 • Eläinoikeudelliset asiat
Ota yhteyttä ›

Esimerkkihinnasto

Esitetyt hinnat ovat alkaen-hintoja. Lopullinen hinta määräytyy tapauskohtaisesti asian vaativuuden mukaan. Annamme hinta-arvion ensimmäisellä tapaamiskerralla.

 • Tuntiveloitus yksityishenkilöiltä: 220 €/h + alv 24%
 • Tuntiveloitus yrityksiltä asian laadun mukaan

Oikeusturvavakuutus tai valtion kustantama oikeusapu kattavat riita- ja rikosasioissa kulut joko osin tai kokonaan. Jos et ole varma, mitä vakuutuksesi kattaa tai oletko oikeutettu käyttämään oikeusapua, selvitämme asian puolestasi. 

 • Testamentti alk. 250 €
 • Perunkirjoitus alk. 650 €
 • Perinnönjakokirja (sopimusjako) alk. 700 €
 • Edunvalvontavaltuutus alk. 250 €
 • Avioehto alk. 200 €
 • Kiinteistön kauppakirja alk. 200 €
 • Lahjakirja alk. 250 €
Kysy lisää Sijaintimme