Lakiasiaintoimisto Lindholm & Gustafsson

Oikeuden­mukaisuutta elämäsi käännekohdissa

Lakipalvelut › Ota yhteyttä ›

Lakiasiaintoimisto Lindholm & Gustafsson

Se luotettu lakipalvelusi Porissa

Lakiasiaintoimisto Lindholm & Gustafsson palvelee Porissa oikeudellista asiantuntemusta edellyttävissä asioissa. 

Autamme sinua, kun tarvitset lainopillista apua. Olemme tukenasi, kun sitä tarvitset, suurista elämänmuutoksista yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin. Toimistomme jatkaa asianajotoimisto Eeva Lehtosen jo yli 47 vuoden ajan harjoittamaa hyvää asianajoa.

Haluamme tarjota parhaan mahdollisen avun ja ratkaisun tilanteeseesi. Ole meihin yhteydessä, kun kaipaat luotettavaa, asiantuntevaa lakiosaamista.

Ota yhteyttä ›

Perhe- ja perintöoikeus

Me autamme sinua suuriin elämänmuutoksiin liittyvissä asioissa kuten avioliiton päättymisessä, huoltajuuskiistoissa tai läheisen poismenossa. Laadimme myös testamentit, edunvalvontavaltuutukset ja muut perheoikeudelliset asiakirjat.

Lue lisää ›

Asuntokauppa-asiat ja kiinteistöriidat

Autamme sekä ostajia että myyjiä asuntojen tai kiinteistöjen kaupoissa. Merkittävien varallisuuserien siirtyessä on syytä luottaa asiantuntijaan.

Lue lisää ›

Sopimusoikeudelliset asiat

Hyvin laadittu sopimus ehkäisee tulkintaerimielisyyksiä ja erimielisyyksistä syntyviä konflikteja. Sopimukset onkin hyvä laatia aina kirjallisesti ja tarkasti. Avustamme sinua myös sopimusriitatilanteessa.

Lue lisää ›

Rikosasiat

Avustamme sekä rikoksen uhriksi joutuneita että rikoksesta epäiltyjä tai syytettyjä. Huolehdimme, että oikeusturvasi toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää ›

Muut palvelut

Annamme sinulle tai yritykseesi liittyen mielellämme oikeudellista neuvontaa, oli kysymys mistä tahansa juridiikan osa-alueesta.

Lue lisää ›
Lakimies (OTM), luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Niina Lindholm

niina.lindholm@lglaki.com | +358440773638

Olen Porin kasvatti, Helsingin yliopistosta valmistunut oikeustieteen maisteri. Olen työskennellyt aiemmin työmarkkinajärjestöissä ja ammattijärjestöissä sekä kartuttanut kokemusta riita- ja rikosprosessien parissa. Omaan vahvan rikosoikeudellisen osaamisen. Ansiokas pro gradu -tutkielmani käsitteli syyteneuvottelun ja yhdenvertaisuuden välistä ristiriitaa. Olen suorittanut Asianajajaliiton asianajajatutkinnon ja toimin näin luvan saaneena oikeudenkäyntiavustajana. Olen myös Suomen Lakimiesliiton sekä Naisjuristit ry:n jäsen.

Työni on minulle intohimo. Mikään ei ole palkitsevampaa kuin parhaan mahdollisen ratkaisun löytäminen. Kykenen lähestymään asiaa kuin asiaa monesta eri näkökulmasta ja ammattitaidollani saamaan aikaan asiakkaani kannalta mielekkäimmän ratkaisun.

Juridiikan ohella olen intohimoinen musiikin harrastaja. Olen valmistunut Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi, pääaineenani viulu. Toimin tällä hetkellä myös Satakunnan Oopperayhdistys ry:n hallituksen puheenjohtajana. Myös kielet (englannin ja ruotsin lisäksi erityisesti ranska ja saksa) ovat lähellä sydäntäni.

Lakimies (OTM), luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Milla Gustafsson

milla.gustafsson@lglaki.com | +358440773656

Olen syntyjäni porilainen, Helsingin yliopistossa opintonsa suorittanut oikeustieteen maisteri. Olen suorittanut asianajajatutkinnon ja minulla on luvan saaneen oikeudenkäyntiavustajan pätevyys.

Hoidan toimeksiantoja monipuolisesti eri oikeudenaloilta ja avustan esimerkiksi perintöoikeudellisissa riidoissa, huoltajuuskiistoissa, asuntokauppariidoissa, rikosasioissa ja oleskelulupaasioissa. Hoidan myös pesänselvittäjän ja -jakajan toimeksiantoja.

Luonteeltani olen empaattinen, rauhallinen ja positiivinen – minua näkee harvoin ilman hymyä kasvoilla. Minulle on tärkeää, että työlläni on merkitystä ja että työssä saa auttaa muita. Ennen Poriin muuttoa työskentelin lähes neljä vuotta Helsingin yleisessä edunvalvonnassa, aluksi edunvalvontasihteerinä ja tämän jälkeen kaksi vuotta yleisenä edunvalvojana. Edunvalvojan työn myötä lähellä sydäntäni ovat erityisesti perhe- ja jäämistöoikeus. 

Vapaa-ajallani harrastan Itä-Aasian kulttuureita ja kielten opiskelua. Olen aina pitänyt kielistä ja jos minusta ei olisi tullut juristia, olisin varmaankin kääntäjä tai tulkki. Olenkin opiskellut englannin, ruotsin, ranskan ja saksan lisäksi espanjan, venäjän, japanin, kiinan ja korean alkeet.

Oikeusturva ja oikeusapu

Selvitämme aina puolestasi, onko sinulla mahdollisuus oikeusapuun tai oikeusturvava­kuutuksen mukaiseen turvaan.

Ota yhteyttä ›

Kysy lisää Sijaintimme